luni, 5 noiembrie 2012

Oamenii care protestează împotriva VOYO, ProTV şi închiderii site-urilor de streaming ca vplay.ro sunt ultimii imbecili născuţi din cele mai extraordinar de proaste şi nespălate mame

Ce s-a întâmplat:
De câţiva ani încoace au apărut ca ciupercile după ploaie o serie de site-uri româneşti de streaming care difuzează cam toate serialele străine importante, imediat cum apar, destul de gratis. Evident, complet ilegal. Din păcate, o variantă legală bună nu prea este. Legal, licenţa costă. Şi nici nu poţi să dai serialul în secunda doi după ce s-a difuzat la americani că durează să o iei.
În alte ţări există destule variante să faci treaba asta legal. La noi, foarte puţine. ProTV spre exemplu, a făcut site-ul voyo.ro unde dă destul de rapid producţii proprii contra unui cost modic, pentru cine e curios, şi producţii străine când face rost de licenţă. Vor să investească în site-ul ăsta, să pună produse la nasul consumatorului şi să scoată bani cu el.
Dar e cam greu să vrei să-ţi faci restaurant lângă 30 de pizzerii care dau pizza moca. Aşa că au depus o reclamaţie la CNA iar aceştia la rândul lor la Poliţie să închidă site-urile ilegale cu conţinut gratuit,sperând că dacă le va reuşi, vor atrage băieţii cu ceva bani pe site-ul lor, să vadă acolo serialele cu care s-au obişnuit şi vor forţa rupţii în cur să se uite la TV ca să se distreze, să nu mai aibă alternativa de a se uita moca la ce vor ei, fără reclame.
Asta a stârnit o reacţie vehementă de nemulţumire în cardul oamenilor care respiră pe gură, care s-au apucat să urle, să facă petiţii, să boicoteze, să înjure şi să promită că neam de neamul lor nu se va mai uita pe nimic făcut de ProTV vreodată.
Pagina asta, spre exemplu http://www.facebook.com/spuneNUvoyo.ro a strâns 25 de mii de like-uri de la nişte protestatari.

De ce protestatarii sunt ultimii imbecili născuţi din cele mai extraodrinar de proaste şi nespălate mame:
Să urmărim spre exemplu ce zice Popescu Paul pe pagina de facebook cu spunenuvoyo
“Nu e destul ca platim internet-ul ? Acum trebuie sa mai platim ca sa urmarim un film & serial .. Ce gunoaie , voua nu va mai incape in buzunare si tot pe noi incercati sa ne faceti , haide lume sa ne raspandim .. ca astia ne iau si covrigu din mana si chilotii de pe cur … !”
Acesta este Paul
FOARTE CORECT IN PULA MEA, NU E DE AJUNS CĂ PLĂTIM INTERNETUL, DE CE MAI TREBUIE SĂ DĂM BANI PE MÂNCARE AR TREBUI SĂ FIE GRATIS, CE PULA MEA BAI PAUL, DE CE TREBUIE SĂ FIM SIMPATICI CU FEMEILE CA SĂ LE CONVINGEM SĂ NE SUGĂ PULA NU E DE AJUNS CĂ NE-AM CUMPARAT DEODORANT, MĂI PAULE? DE CE IMI PUTE PULA DACA NU O SPAL O SAPTAMANA BAI PAULE, NU E DE AJUNS CĂ MĂ SPĂL PE DINŢI?
Românul are prostul obicei să creadă că ceva i se cuvine dacă nu există nimeni care să-i conteste dreptul. Îşi parchează maşina de 10 ori în acelaşi loc, hotărăşte în capul lui că locul îi aparţine şi dacă prinde o maşină parcată pe locul ăla, o zgârie cu cheia. Aşa şi cu site-urile ăstea de văzut gratis şi ilegal producţii. Au mers câţiva ani, românul a văzut că nu-i zice nimeni nimic, aşa că brusc a început să aibă impresia că e dreptul lui constituţional să se uite ilegal la filme.
Fix ca satul ăla de ţigani, de erau toţi conectaţi ilegal la Electrica şi furau curent  iar când au venit oamenii companiei să le taie cablurile cu care furau au ieşit la ei cu furcile şi topoarele de parcă nesimţiţii ăia veniseră să le fure lor curentul, şi nu invers.
Exact aşa şi cu site-urile ăsta.
Şi pe deasupra, ţăranul care se uită la seriale gratis pe internet e exact acelaşi ţăran care zice, cu scârbă în glas : „ nu se fac seriale bune la români, frate!”. Păi de ce să se facă, să te uiţi tu gratis la ele pe internet? Păi şi toţi oamenii ăia care au muncit să-l facă din ce trăiesc, „frate”? Din bucuria că te-au distrat pe tine?
Soluţie
Hai să nu ne mai căcăm pe noi. Când te prinde unu’ cu mâna pe portofelul lui nu te apuci să urli că e nesimţit că a avut tupeul să îţi scoata mâna de la el din buzunar. Ciocu’ mic, capu’ în pământ şi tai-o. Acuma nu zic să te laşi de furat. Mai încearcă şi la alt buzunar dacă ăsta ţi-e năravul. Da’ nu începe cu aere de cucoană molestată fără vină când te prinde unu’ cu găina lui la subbraţ şi îţi dă o lopată pe spinare. Taci şi încaseaz-o, că o meriţi.
SITE-URILE DE STREAMING NU SUNT UN DREPT AL TĂU. SUNT DOAR UN LOC DE UNDE FURAI ŞI NU ZICEA NIMENI NIMIC.
VOYO şi ProTV nu vor să îţi ia nimic. Vor doar să te oprească din furat, ca să te facă să ai nevoie de produsul lor. Nu te obligă nimeni să treci acuma în legalitate. Momentan merge furat altfel şi mai merge mult timp. Aşa că taci şi fură cât mai merge. Cu cât faci mai mult gât, cu atât atragi atenţia mai mult asupra subiectului şi faci oamenii de sus să vrea să-ţi taie furăciunile mai aprig.
probabil site-urile de streaming o să funcţioneze în continuare aşa cum sunt. Sau o să se mute pe adresă şi provider străin şi o să le doară la bască.
Şi în cel mai rău caz, chiar dacă găsesc o metodă să le închidă de tot, încă mai merg torenţii, meltenilor. Pe ei găseşti seriale şi filme mai repede decât pe site-urile de streaming. La fel de moca. Şi HD. Cu 10 mega pe secundă. Până ai adus tu berea şi seminţele deja ţi-a tras următorul episod din „How I met your mother” sau orice altă porcărie retardată îţi place ţie.
Aşa că nu mai faceţi gât, că nu vă mai lasă ăştia să furaţi. Mulţumiţi-le că v-au lăsat până acuma, ciocu’ mic, capu’ în pământ şi găsiţi altă metodă de a fura.
Haideţi să intrăm aici http://www.facebook.com/spuneNUvoyo.ro şi să le spunem tuturor oamenilor care au dat like la pagina asta un călduros „ce proastă-i mă-ta!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu