vineri, 5 octombrie 2012

SEXUL PE ÎNŢELESUL BĂIEŢEILOR (7-12 ANI )


Sexul, dragi copiii, este atunci când un băieţel face pipi în fundul unei fete până când pompierului cu cască mov i se face rău şi vomită. După aia, băieţelul se duce la calculator să se joace League of Legends şi să asculte muzică până când fetiţa începe să se simtă prost şi înţelege că nu o să mai primească nici atenţie nici pompier aşa că ar cam trebui să se îndrepte spre un taxi, preferabil fără pretenţia nesimţită de a fi însoţită până acolo.
Asta în cazul în care nici băieţelul nici fetiţa nu au droguri. Dacă au droguri şi chef, parcă mai merge un număr. Dar asta doar dacă fetiţa, din proprie iniţiativă dă cu limba pe pompier până se ridică în picioare.
Dar înainte de a face pipi în fundul unei fete trebuie să înţelegeţi importanţa prezervativului. E foarte important să nu-l purtaţi. Prezervativul, zis şi pungătristă, e o pungă tristă cu care oamenii răi vor să te convingă să sugrumi pompierul ca să nu simtă nimic. Pentru că oamenii răi vor să nu îţi placă prea tare să faci pipi în fundul unei fete, aşa că au inventat pungatristă care taie tot hazul din act.
Ei o să spună că punga tristă e pentru binele tău. Ca să nu rămână fata gravidă. Dar dacă eşti atent, nu rămâne. Toată treaba e să scoţi pompierul înainte de a vomita şi să îl îndrepţi spre locuri neutre ca între ţâţe, în păr sau în ochi, locuri unde sigur fata nu rămâne gravidă.
Şi dacă rămâne gravidă nu e aşa rău. Că aşa afli că pompierul tău e sănătos. Un test de fertilitate e mult mai scump decât un avort, dragi copii. Avort pe care oricum nu-l plăteşti tu dacă ai grijă ca fata să nu ştie unde stai şi să creadă că te cheamă George Popescu. E foarte important să nu te cheme George Popescu pe bune însă. Am să folosesc această ocazie să îmi cer scuze oficial faţă de George Popescu, care probabil face foame acum pentru că dă tot salariul pe avorturi şi pensii alimentare. Îmi pare rău, dar ai un nume foarte uşor de spus la beţie, George Popescu.
Acum probabil o să vă întrebaţi „dar inteleptule ce e ăla avort?”. E complicat. Sunteţi prea mici să înţelegeţi aşa ceva. Pe scurt, e ce ar fi vrut tati să deveniţi voi când se îmbată.
Un alt argument pe care îl au oamenii răi când vor să vă păcălească să vă puneţi punga tristă pe pompier e că altfel puteţi lua boli venerice. Dar să ştiţi că bolile venerice nu sunt un lucru aşa de rău. Când ai luat-o pe prima înseamnă că nu mai eşti băieţel, ci bărbat. Şi corpul se imunizează încet încet la ele. Sigur, prima oară când iei SIDA te doare capul, îţi curge nasul, nu vrei să ieşi din casă. Dar pe la a 5-a sau a 6-a SIDA deja nu o mai simţi.
Iar bolile venerice, trebuie să ştiţi, dragi copiii, sunt ca blestemele: dacă le dai mai departe la 3 oameni trec automat.
Şi ţineţi minte: fetiţele se deteriorează fizic şi emoţional începând cu vârsta de 17 anişori, aşa că nu vă orientaţi spre una de peste 20 de ani decât pe propriul risc. Pentru că ori deja i s-au lăsat ţâţele, ori e complet nebună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu