vineri, 12 aprilie 2013

Mecca cocalarilor si taranilor: clubul T-Shirt


Am fost aseara in T-Shirt, clubul ala de pe mircea... Dar am o scuza, m-am dus cu ceva treaba, cu ceva distributie de tigari, plasare de produse, pana lui Hector. Si am facut poza asta. Ca sa intelegi ce se intampla acolo

Ca orice club de harfe, basini si tarfe care se respecta, nici T-Shirt nu face exceptie. Ba mai mult, reuseste sa ridice standardele la un nivel galactic. Da, rezervi separeu cu bani multi, nimic nou. Da, poti lua sampanie care la Real costa 89 de lei cu frumoasa suma de 1200 de lei, ca doar iti pune 3 petarde si artificii si te vede tot clubul ca bei un cacat de Martini spumant. Nimic nou nici aici. Da, se bea whisky cu Red Bull sau vodca cu suc de Portocale. Nimic nou. Da, platesti pe o cutie de suc natural 80 de lei, chiar daca la magazin costa 6 lei. Vrei sa te spargi in basini, nimic nou. Dar la Tricou, toate aceste lucruri apun si devin neinteresante fata de cea mai noua “smecherie” pe care au gasit-o patronii.

Cine are valoare si se respecta cand isi lasa X6-le alb parcat in statia lui 43 din fata clubului pe a doua banda, nu se mai multumeste cu sampanie, cu teancuri de servetele aruncate in aer (apropo, nu am inteles gestul asta niciodata, daca faci asta esti un cretin retardat!) sau sa stea cu camasa deschisa, cu trabucul intr-o mana si paharul in cealalta in timp ce baleste la pitzipoance fardate ca un cur de gaina. Ei bine, de acum poti bifa in meniu BOL CU SEMINTE.

Stati asa, ca repet. Ok, poate unii pana acum puneau un fistic, o aluna, un covrigel cu sare pe el, na, sa mearga cu berea si cu vinul. Ei bine, acum poti sa primesti SEMINTE. Floare si bostan, seminte baietii, seminte de floare, din alea negre din care se face uleiul pentru prajit, seminte cum au floraresele in coltul gurii. Seminte negre, din alea care se vand la pungute dubioase, prajite in mediu indoielnic, amestecate cu apa si sare in oala de noapte, pe care daca indraznesti sa le mananci cu coaja cu tot (cum faceam eu la meci, pe Dinamo), simti gust de praf, de ulita, de cenusa si de jeg.

Deci dragii mei, clubareala are de acum o noua dimensiune. Si un nou trend. Te duci in clubul in fata caruia parcheaza numai CLS-uri, X6 si X5 albe, in care taxiurile fac coada, unde oricine are masa plateste peste 1000 de lei pe seara, unde pizdele sunt mai proaste decat rama din carligul unui pescar si unde “camasarii” care fumeaza trabuc ieftin, cumparat de la Dovi
sparg seminte amestecate cu Red Bull. Hai ca am ajuns bine. Abia astept ziua, ca e doar o chestiune de timp, in care la bar, printre frigiderele cu bere, Bacardi si Dom Perignon, o sa vad un individ cu tichie alba, cu sort alb, taind de zor la un munte de pui, gata sa fie transformat intr-o shaorma delicioasa.

We’re fucked. Sau pentru astia descrisi mai sus care nu prea au dat la scoala: romanul e futut.

Un comentariu: